[LA LA LAND] ljetni kamp

Potraga za blagom


[LA LA LAND] ljetni kamp

Za djecu od 6 do 12 godina


Kod kuće imate malog istražitelja i avanturista koji ne prestaje istraživati i na čija pitanja više ni sami ne znate odgovore? Ljetni kamp - Pirati s Maksimira tada je pravo mjesto za vašeg mališana; to je mjesto gdje se uči vlastitim rukama, mjesto gdje su mogućnosti ograničene samo maštom, mjesto gdje se cijeni najluđa ideja i mjesto gdje nema krivog odgovora. Kroz potragu za blagom, Vaši mali istražitelji-pirati, svoju svakodnevnicu ispunit će edukativnim sadržajem; kreativnim, znanstvenim, sportskim i robotskim radionicama.

Ljetni praznici savršeno su vrijeme za ovakav kamp, gdje ćemo istraživati prirodu, naučiti slikati, plesati, glumiti, ali i naučiti kako se kreću roboti, zašto je nebo plavo i uz to sve se još dobro zabaviti na našim sportskim aktivnostima. Omogućite svojim malim genijalcima šest dana nezaboravne piratske avanture u predivnom prirodnom okruženju parka Maksimir.

Termin kampa je od 19. – 24. lipnja, svaki dan od 7:30 do 17:00 sati.

Osim programa ispunjenog zabavnim aktivnostima biti će tu i gosti iznenađenja koji će svojim dolaskom zasigurno razveseliti djecu i uljepšati im ljetne praznike. Dopustimo djeci da budu djeca i neka im ovaj ljetni kamp ostane u lijepom i nezaboravnom sjećanju.